ZONNEBRILLEN

Draag zorg voor uw ogen.

Een zonnebril beschermt uw ogen

Onze huid beschermen we met zonnebrandolie en tal van andere verzorgingscrèmes, maar zowel in de zomer als in de winter is het belangrijk om ook uw ogen voldoende te beschermen. Dit kan u bijvoorbeeld doen door te kiezen voor een zonnebril met een goede UV filter al dan niet met meekleurende glazen. Zo moet u ook niet een hele dag door uw bril en zonnebril wisselen. Afhankelijk van de invloed van ultraviolet licht kleuren uw glazen om uw ogen optimaal te beschermen. Samen bekijken we welke glazen u nodig heeft!

Informeer naar ons assortiment van Serengeti, kwalitatieve zonnebrillen die u meerdere voordelen bieden.

Zonnebril voor dag en nacht…

Met een zonnebril met ‘Night & Day Vision’ heeft u een perfect zicht. Ideaal voor tijdens het auto- of motorrijden, omdat de brilglazen heel efficiënt werken tegen het licht van tegenliggers. Of tijdens het sporten zoals fietsen, jagen, skiën of golf.

Wanneer u deze glazen blootstelt aan zonnestralen verandert de gele kleur in 20 seconden naar grijs. Deze kleurverandering geeft meer contrast zodat u beter ziet en uw ogen voor 100% beschermt.

De speciale krasbestendige laag stoot water, stof en invallende lichtstralen af. U ziet scherper en uw ogen krijgen meer rust. 

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

Soorten glazen voor uw perfecte zonnebril

Enkele voorbeelden van glazen die u in uw zonnebril op sterkte kan laten plaatsen. Graag bekijken we samen met u welk type glazen het best passen in uw zonnebril.

Hoyatint UV 400 zonneglazen

Dankzij de standaard UV 400-filter zorgen deze glazen voor een optimale bescherming van uw ogen.
 
 
 

Meekleurende glazen

Onder invloed van UV-stralen kleuren deze glazen donkerder. Zo blokkeren ze schadelijke straling van UV-A en UV-B. Als de lichtintensiteit afneemt, kleuren de glazen snel terug.
 

Polariserende glazen

De weerkaatsing van de zon op een nat wegdek of in de sneeuw kan soms voor gevaarlijke toestanden zorgen. Polariserende glazen neutraliseren die schittering. Zo kan u veilig de weg of de skipiste op.

Onze merken