BRILLEN

Brilmonturen en brilglazen

Uw bril maakt deel uit van uw persoonlijkheid. Wanneer u (bijna) altijd een bril moet dragen, is het dan ook logisch dat u voldoende tijd neemt en u professioneel laat begeleiden om de juiste keuze te maken. Bij Optiek Aerden kan u de meest uiteenlopende modellen proberen. U kan kiezen voor een Belgisch product of buitenlands merk. Steeds van topkwaliteit. Welke u ook kiest, wij passen uw bril aan tot die helemaal goed zit.

Waarom een bril dragen?

Waarom moet u een bril dragen? Wat is het advies van uw oogarts? Eerst luisteren wij naar uw verhaal om dan samen op zoek te gaan naar de juiste bril. Bent u verziend of bijziend? Of moet u alleen een bril dragen om tussenafstanden te overbruggen om televisie te kijken of om aan de computer te werken? Vervolgens meten we de afstand tussen uw ogen en bepalen we de sterkte van de glazen.

Vraag bij de aankoop van uw bril ook naar de nodige documenten voor uw ziekenfonds! Zij betalen een deel van de aankoop van uw bril terug.

Keuze van een montuur

Het montuur bepaalt de stijl van uw bril. Uw bril maakt deel uit van uw persoonlijkheid, dus willen we die zo goed mogelijk laten passen. Heeft u een breed of eerder smal gezicht? Ziet u graag een moderne bril of liever een klassiek model? Staat u goed met grote glazen of verkiest u een verfijnd design? 

In welk materiaal wenst u het montuur van uw bril? Kunststof, metaal, carbon, nylon, titanium,… Vandaag de dag heeft u een ruime keuze. Samen bekijken we de mogelijkheden om het best passende montuur te kiezen. Er wordt altijd extra aandacht besteed aan de passing op de neus en aan de oren.

SERVICE & GARANTIE

Informeer zeker naar de garantie op uw bril, omdat er verschillende mogelijkheden zijn.

U kan uw brilglazen beschermen met een extra anti-kraslaag zoals de Hi-Vision LongLife Coating van HOYA. Bij normaal gebruik geniet u van drie jaar garantie op die brillen.

Opticien Annemie Aerden werkt bij multifocale glazen ook met een gewenningsgarantie of omruilingsgarantie. Zit uw bril niet optimaal? Laat het ons weten en we passen het aan.

Koopt u voor uw kind, jonger dan 12 jaar een bril bij Optiek Aerden? Informeer dan zeker naar de gratis ‘ravotbril’. Daarmee kan uw kind zorgeloos buiten ravotten.

Welke brilglazen nodig?

Naast de juiste sterkte heeft u nog een uitgebreide keuze in brilglazen. Aansluitend op het advies van uw oogarts zoeken we samen uit welke brilglazen u nodig heeft.

Bureauglazen bieden u een breed gezichtsveld van leesafstand tot werkafstand. Ideaal als u een bril moet dragen tijdens het lezen, tekenen of knutselen?

Voor een breed gezichtsveld op een gebruiksafstand vanaf 80 centimeter, zoals bij intensief computerwerk, tv kijken of tijdens andere activiteiten binnenshuis, raden wij Indoor+ glazen aan.

Multifocale glazen combineren verschillende sterktes. Afhankelijk van waar u door het glas kijkt, kan u goed zien over verschillende afstanden: dichtbij, tussenafstand of verder. Dan moet u niet van bril wisselen.

U kan ook kiezen voor brilglazen met een UV-filter. Door het ultraviolet-licht te filteren, beschermt u uw ogen optimaal en gaat u ouderdomsverschijnselen rond uw ogen tegen.

Als u veel uren per dag naar een beeldscherm moet kijken (computer, televisie,…), gaat u veel deugd hebben van brilglazen met een blauwfilter. Deze speciale glazen filteren voldoende blauw licht zodat uw ogen minder vermoeid zullen worden.

Zoekt u brilglazen met een anti-kraslaag of ontspiegelende glazen? U krijgt de juiste informatie in onze winkel.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

Bril met garantie

Informeer zeker naar de garantie op uw bril, omdat er verschillende mogelijkheden zijn.

U kan uw brilglazen beschermen met een extra anti-kraslaag. Bij normaal gebruik geniet u van drie jaar garantie op die brillen.

Opticien Annemie Aerden werkt bij multifocale glazen ook met een gewenningsgarantie of omruilingsgarantie. Zit uw bril niet optimaal? Laat het ons weten en we passen het aan.

Koopt u voor uw kind, jonger dan 12 jaar een bril bij Optiek Aerden? Informeer dan zeker naar de voorwaarden voor een ‘ravotbril’. Daarmee kan uw kind zorgeloos buiten ravotten of heeft het een reservebril.

Onze merken