Over Optiek Aerden

Optiek Aerden een familiezaak

Opticien Annemie Aerden groeide op in de familiezaak van haar vader. Hij was horlogemaker, juwelier en optieker in het centrum van Kalmthout.

Annemie Aerden trad in de voetsporen van haar vader. Zo’n 25 jaar geleden verhuisde zij Optiek Aerden tot op 500m van het ouderlijke huis in Kalmthout. U vindt de winkel aan Kapellensteenweg 179 (tegenover Colruyt).

Persoonlijke aanpak

Wie van een persoonlijke aanpak en verregaande service houdt, is bij Optiek Aerden aan het juiste adres.  Voortgaand op het advies van uw oogarts gaat zij samen met u op zoek naar de best passende bril, zonnebril of contactlenzen.

 

Nieuwe trends

Optiek Annemie Aerden beschikt over heel wat vakkennis en ervaring. Daarnaast investeert ze tijd om op de hoogte te zijn van de nieuwste trends en materialen. Houdt u van een modern design, of verkiest u een klassiekere bril? Kom langs en laat u adviseren welke contactlenzen het beste comfort bieden voor u.

Service stopt niet

Ook na de aankoop van uw bril of lenzen kan u nog altijd bij Optiek Aerden terecht. Bijvoorbeeld voor het hervullen van flesjes onderhoudsproducten of voor een onderhoud van uw (zonne)bril.

Optiek Aerden, je ziet het verschil!